Kottar och pinnar

Hej på er 🙂

När jag var yngre önskade jag att mitt/mina barn skulle tycka om att vara ute och leka med kottar och pinnar 😉 Den underbara drömmen gick i uppfyllelse ♥

Viggo älskar att vara ute. Sedan han var riktigt liten följer det med kottar hem från promenader. Pinnar har vi en hög på framsidan, det är något som han har börjat med på senare tid. Idag har han varit ute en del själv, sedan gjorde jag honom sällskap.

Zim och Ikoz fick också vara ute. Jag såg på Zim att det var något som hände, och vips så stod Casper öga mot öga med Zim. Ingen av dom fräste 🙂 Vid det här laget har dom börjat bli vana vid varandra. Ni som inte vet så är Casper en grannes katt.

Ikoz stod med ryggen till och märkte knappt att Casper gick förbi honom och ut vid grinden. Ikoz är störtskön, han har aldrig fräst utan bara nosar på honom. Jag försöker suga i mig av dom bra stunderna, annars är det mycket tankar om läget.

Var rädda om er och varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.