Världens bästa farmor 95 år

Hej på er 🙂

Idag fyller världens bästa farmor/gammelfarmor 95 år ♥ ♥ ♥

Viggo och jag har ringt och sjungit för henne och pratat 🙂 På grund av läget med Corona får vi fortsätta längta tills vi kan träffas. Jag har känt mig ledsen över detta, farmor betyder väldigt mycket för mig. Hoppas vi ses fortare än jag tror.

Givetvis förstår jag att det är för hennes bästa, för att skydda henne från eventuell smitta. Det är inte ett roligt läge och man vet aldrig när detta är över. Att ringa är så klart inte samma sak, hon hör inte jättebra och jag har mina problem med hals/hosta.

Idag har jag och Viggo varit ute och lekt på baksidan. Jag försöker skriva här, men motivationen tryter. Mitt humör pendlar upp och ner. Det här är stort för oss alla, något vi inte har varit med om tidigare. I min personliga utveckling för att må bättre, var detta ungefär som att sparka omkull mina ben. Stänga in mig är tvärt om vad jag behöver.

Jag känner med dom äldre och alla i riskgrupperna. Själv tar jag också åt mig väldigt lätt. Vi får försöka blicka framåt, ta hänsyn och vara rädda om varandra ♥

                                    

Hoppas ni har det så bra det bara går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *