Min underbara kille

Hej på er 🙂

Jag är glad att vi tog tillvara på det fina vädret igår. Idag har det varit grått och blött. Vi har pysslat inne i stället, hjälpts åt att städa nedervåningen och myst.

När Viggo och jag var på övervåningen sa han att han saknade mormor. Han tog den lilla ekorren som han fick av henne när han var nyfödd. Han ville att jag skulle ta bilder när han satt i mormors stol och skicka till henne. Jag sa att det inte gick, men att han kunde berätta för henne vad han tänkte på, att hon kan höra honom från himlen.

Vi gick in i Viggos rum och han klädde ut sig till pepparkaksgubbe. Sedan ville han sjunga ”Tre pepparkaksgubbar” för henne. Men han var nästan blyg och bad mig sjunga. Jag sa att han vågade. Han sjöng, då var tårarna nära. Så fint av honom ♥

Till middag gjorde min man plankstek, det är bland det godaste jag vet. Viggo ville sitta på honnörsplatsen och åt med god aptit 🙂 Han är så söt och härligt att han åt bra, det är vi inte direkt bortskämda med. Mitt hjärta nästan svämmade över av all kärlek.

Efter maten började Viggo och jag busa så vi båda skrattade. Det finns ingen som kan få mig att skratta så mycket som Viggo och det är ömsesidigt. Jag skrattade så tårarna rann. En toppenhelg tillsammans med familjen. Nu hoppas jag att jag blir frisk snart.

Önskar er en fortsatt skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *