Sommarkläder till Viggo

Hej på er 🙂

Då har jag sovit första natten med tyngdtäcket. Kan inte säga än vad jag tycker.

Rent spontant så hade det kanske fungerat med ett tyngre täcke. Jag väger 53 kilo och tog 5 kilo på täcket, det var lite svårt att välja. Man ska ta hänsyn till sin vikt, men även ångest och annat. Nästa är 7 kilo, det skulle lika gärna kunna bli för tungt.

Jag tycker att det var skönt och mysigt i alla fall 🙂 Jag var upp på toa i natt och vaknade någon gång till. Men det kan jag nog beskylla hostan och annat för.

Idag kom det ett efterlängtat paket till (mest) Viggo. För ett tag sedan fick jag 20 procents rabatt på hela min beställning. Jag passade på att ordna sommarkläderna till Viggo och köpte några nya byxor, för han har nött hål på en del.

Till mig blev det ett par tights, en bikini, ett magkort linne, en glaskupa och en liten vas. Det tog mig en halv evighet att klippa bort alla lappar och ta bort dom där små klisterlapparna som det kan sitta flera stycken på nästan varje plagg.

Han fick titta på vad jag tänkte beställa på datorn, då ville han lägga till en tröja. Det var den blå långärmade tröjan, han gillar paljettryck som kan bli två olika motiv.

Det är tacksamt att köpa kläder till Viggo, han blir väldigt glad och jag med. Han har provat en del. Jag fick ta en bild när han hade Batman T-shirten på sig, minen är för att han sjöng signaturmelodin samtidigt och sen var fotosessionen över 😉

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.