Tulpaner och tankar

Hej på er 🙂

Idag har jag varit på KBT, tillfälle nummer sex.

Allt vi har varit med om formar oss till den vi är. Vissa bitar är tuffa för mig att greppa, men jag börjar sakta se hur en del hänger ihop. Idag tog hon ett exempel för att jag lättare skulle förstå. Det var något jag kunde relatera till från när jag var liten.

Jag berättade om min upplevelse och hon sa att hon fick kalla kårar. Jag började känna mig känslig och på vägen hem hade jag kunnat gråta. Jag har bearbetat mycket under mitt liv. Men vissa saker har jag inte insett hur det fortfarande påverkar mig.

Vi pratade lite om mina drömmar och dom är talande. Jag sover lätt och kommer ofta ihåg vad jag drömt på natten. Sedan min mamma gick bort har jag drömt ångestladdat var och varannan natt, det är en inre process som pågår även när jag sover.

Något helt annat. För drygt en månad sedan beställde jag ett tyngdtäcke, idag har det äntligen kommit. Jag hade nästan gett upp, världens längsta leveranstid. Jag hoppas det kommer hjälpa, vill sova bättre och slippa att jag vaknar flera gånger/natt 😉

På bordet i matsalen står dom fina tulpanerna jag fick av Viggo och min man igår ♥

Önskar er en fortsatt bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *