Guld

Hej på er 🙂

Idag har jag haft en betydligt bättre dag än gårdagen 😉

Jag insåg redan när jag skulle gå och lägga mig igår kväll, att hostan var så ihärdig att det var lika bra att ta Cocillana på en gång. Det blev en natt mer något mer sömn, skönt. Jag snyter mig mycket fortfarande, men hostan har varit lite lugnare.

Det har kommit mycket snö, därför bestämde sig min man för att jobba hemifrån idag. Jag bad honom hämta Viggo på förskolan så jag fick vila. Jag mötte dom en kort bit på vägen för att få friskluft en stund. Viggo sprang mot mig och ropade ”Mamma”.

Mot kvällen tog Viggo och pappa bussen och hämtade ut ett paket, dom gick in på en affär också. När dom kom hem kom Viggo stolt fram till mig med två buketter tulpaner (som jag gör till en bukett). Han sken som en sol när jag sa hur glad jag blev 🙂

Ikväll pratade min man med sin mamma. Vi fick höra att Viggo hade frågat efter mig i fredags när han började bli trött. Farmor förklarade att vi var på fest och inte kunde komma. Att vi måste få göra sådant, det var ok med Viggo. Han höll sig vaken till 22, det är jättesent för honom. Han väntade säkert på mig ändå, mammas gullhjärta ♥

I paketet som kom idag var denna ljuslykta. Vi har en i vitt också, tycker dom är så fina. Vet inte vart den ska sitta än. Sedan min mamma gick bort har det liksom smugit sig in mer guld här hemma 😉 Annars har jag kört med silver på ljusstakar mm. i många år.

När jag var yngre hade jag guld, mamma med. Jag tröttnade på mitt, men hon hade sitt kvar. Jag har sparat en del saker efter henne i guld, tror det är en bidragande anledning till att jag har börjat gilla det mer igen. Spegeln i hallen efter henne är en favorit ♥

 

Jag på nyårsafton med mammas spegel som skymtar i bakgrunden.

Hoppas ni har haft en bra dag och fortsatt skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.