Ocensurerat med ironi

Hej på er 🙂

Det här är skrivet med en stor skopa ironi, med en liiiten smula allvar bakom. Jag är inte sur, jag är ytterst sällan långsint 😉 Jag kom ur sängen 11,30, ganska väntat.

I natt har jag hostat som en tok. Försökte låta bli Cocillana och sov på två kuddar i stället. Vilket känns i nacken och huvudet, men jag är dålig i bihålorna också. Eftersom jag ofta blir förstoppad av Cocillana, vill jag helst vara utan åtminstone varannan natt.

Det misstaget ska jag inte göra om. Läkaren på lungkliniken har rätt ”Hosta föder mer hosta”. Idag har jag trott att jag ska hosta ihjäl mig, hinner knappt andas mellan.

När jag skulle hämta Viggo på förskolan var han mer intresserad av att busa med tjejerna än att klä på sig. Att mamma kände som hon skulle få en hjärtattack av den korta promenaden dit förstod inte han, eller att min näsa rann som en öppen kran. Det kom andra föräldrar och hämtade sina barn, alla hann därifrån före oss 😉

Ikväll när jag åt middag kände jag mig nästan som en liten unge, näsan rann så det var snudd på att jag hade snor från näsa till mun. Hostan kom typ varannan sekund, men efter lite kryddstark mat lugnade den tack och lov ner sig så jag kunde äta.

Jag har nog aldrig snutit mig så mycket i hela mitt liv, näsan har blivit supertorr. Lika händerna som jag tvättar tusen gånger om dagen, eftersom att jag snyter mig konstant. Något positivt är att jag har lyckats hosta upp grönt slem massor av gånger, det brukar jag inte kunna. Jag kör med nässpray, kortisonspray, astmaspray, Rinexin, Cocillana och värktabletter. Någon måste väl gynna läkemedelsindustrin, så varför inte jag.

Tänkte att efter denna fantastiska dag ska jag mysa ner mig i soffan och titta på några serier på TV:n som jag brukar se. Min man är och tränar och Viggo sover. Men nä häpp det skulle jag inte alls. Telia och Discovery Networks är tydligen inte överens, jag kan inte titta på dom kanalerna jag brukar. Drack en kopp te och tom-glodde i stället.

När jag skriver det här har jag faktiskt lugnat ner mig 🙂 Det är med glimten i ögat. Hostar jag i natt ska jag duktigt kliva upp och ta mig en hutt Cocillana….
Neeeej nu har jag börjat hosta mer igen, tog en halstablett innan jag blir galen på riktigt. Jag har mens också 😉 Ler lite för mig själv, vad roligt jag har.

Hoppas ni har en härlig kväll 🙂

Citat, lånad bild.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.