Remiss gastroskopi

Hej på er 🙂

Idag har jag varit till min husläkare, vi pratade om det mesta som rör min hälsa.

Jag är livrädd för gastroskopi, men idag kände jag att det var dags att ta upp det. Läkaren har trott ett bra tag att jag har bråck på magmunnen. Att jag inte har velat göra undersökningen är för att även om man konstaterar att så är fallet, är det inte säkert att dom vill operera. Jag har läst lite och det låter inte som någon trevlig operation.

Min förhoppning är att jag ska slippa magmedicinen, den ska man helst äta i kortare perioder och jag har tagit den i ca 1 år. Kan jag slippa få upp magsyra kan det i sin tur hjälpa mig med hostan/halsen och blir den bättre kanske jag slipper ta Cocillana.

Därför känner jag att jag behöver försöka ta mig igenom en gastroskopi, trotts min panik. Jag ska få lugnande 😉 Magen blev mycket sämre när jag var gravid och efter det lider jag mer av mina magproblem. Det kostade ”lite” att få världens finaste kille ♥

Önskar er en fortsatt bra kväll.

2 svar på ”Remiss gastroskopi

  1. Tack Sofia. Jag vet inte vad som händer efteråt, eller om läkaren har rätt angående bråck. Men gör jag det inte så får jag aldrig veta. Önskar att jag får hjälp så att jag blir bra, vill inte fortsätta äta mediciner som inte ”botar” något och inte gör gott på lång sikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.