Snö

Hej på er 🙂

Jag är rejält förkyld och har inte haft mycket ork idag.

Natten var inte rolig, jag sov alldeles för lite. Hostan är sämre, efter jag hade tagit Cocillana var jag tyst i ca 3 timmar sedan började jag hosta igen. Min man sa att han nog aldrig har hört mig hosta så mycket, den är extremt dryg.

Vi vaknade till ett vinterlandskap idag. Jag har väntat på att det ska komma snö, så jag blev varken förvånad eller besviken. Hade jag inte sprungit på toa hela tiden för att snyta mig och hostan på det, då hade jag velat ut och lekt i snön 😉

Viggo blev glad 🙂 Han har skottat, rullat snögubbe och åkt pulka. Jag hoppas att jag blir bättre snart så vi hinner ha roligt ute tillsammans. Friskluften gjorde nog sitt, ikväll somnade Viggo medans jag borstade hans tänder. Det har aldrig hänt förut ♥

Hoppas ni har haft en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.