After work på jobbet igår

Hej på er 🙂

Jag tog en bloggpaus igår. Ber om ursäkt att jag inte ens skötte min kattbild, men vi kom hem sent 😉 Jag velade i flera timmar om hur jag skulle spendera min kväll.

Ena stunden ville jag åka till jobbet där det skulle vara AW. En stund senare kände jag att jag inte orkade, jag är förkyld och vi tänkte att det kommer bättre tillfällen. Samtidigt har jag känt att igår vore ett perfekt läge för mig att åka dit som en första gång.

Så frustrationen över att jag har varit sjuk eller annat i princip varje gång det har ordnats roligheter på jobbet tog över. Jag stålsatte mig och tänkte att jag är nöjd bara jag tar mig in genom dörren och stannar där en stund. Först skjutsade vi Viggo till farmor.

När vi började närma oss jobbet slog hjärtat hårdare och jag började svettas mer. En arbetskompis hade sagt ”Vi är lika snälla som vanligt”, vilket jag så klart vet. Jag svarade att ångest inte är logiskt. Det var inte så många där, det var alldeles lagom. Vi hade en trevlig och rolig kväll 🙂 Jag är otroligt glad och nöjd att jag/vi åkte.

Nu har jag varit dit, det var första gången på över 1 år. Jag tog det lugnt, men är tröttare idag, det var det helt klart värt. I eftermiddag ska Viggo på kalas, en kompis på förskolan fyller 5 år. Jag stannar hemma och vilar medans han och pappa åker.

Jag hade en ny tröja på mig igår, nytt halsband och en ny handväska. Det kändes skoj. Jag är inne i en blommig period, skulle kunna ha blommig tröja (nästan) jämt.

Viggos senaste uttryck: Potatis smäll = statisk smäll och shutter cyrry = Tutti frutti, haha gullis ♥ Han säger som han tycker det låter, nu vet han vad det heter på riktigt.

Utan att titta på varandra gjorde vi i princip lika miner 😉 Jag lyckades sminka mig lite ”piggare”.

Önskar er en fortsatt härlig lördagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.