Zim till veterinären

Hej på er 🙂

Jag mår lika som igår. Bokade av KBT tiden igår som jag hade idag och fick en ny tid nästa vecka. Känner att jag inte skulle kunna ta till mig och halsen svider.

När Zim skulle att åka till veterinären lyfte jag upp honom. Han förstod vad som var på gång och skakade i min famn ♥ Min man åkte med honom, jag orkade inte följa med. Han har fått medicin som är inflammationshämmande och smärtstillande.

Skönt att min man kom hem med honom. Vi trodde att han skulle få stanna kvar där, men han slapp bli sövd. Jag var gråtfärdig när dom åkte, katterna betyder så otroligt mycket för mig. Nu hoppas vi att medicinen hjälper, veterinären var inte helt säker.

Han hade skött sig fint. Det märktes att han var lättad när han kom hem och jag kunde äntligen ge honom mat och lite godis. Ikoz har inte direkt några erfarenheter av veterinären, han tyckte buren var spännande och kröp in i den 😉 Där myste han.

Önskar er en fortsatt skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.