Två nätter utan min man

Hej på er 🙂

I söndagskväll åkte min man till Stockholm och nu har han precis kommit hem ♥

Han har varit på utbildning. Vi brukar inte vara ifrån varandra ”så länge” 😉 Jag har klivit upp två mornar i rad och lämnat Viggo på förskolan. Något jag inte är van vid, varken tidiga mornar eller att lämna honom. Givetvis har jag hämtat honom också.

Jag får väl säga att det har gått ok, men jag är fruktansvärt sliten. Första natten sov jag knappt alls. I natt var det bättre och Viggo sov tills klockan ringde 6,30. Jag blev ganska paff, han brukar vakna tidigt och det blev aningen stressigt för att hinna dit till frukost.

I morgon är rutinerna som vanligt igen, det är efterlängtat. Jag har haft riktigt ont i halsen idag, hoppas det vänder i stället för att jag blir sämre.

Dessutom är Zim halt 🙁 Han har varit det en gång förut, men då gick det över av sig självt. Han har en liten knöl på framtassen. På torsdag ska han till veterinären, det fanns ingen tid imorgon. Jag brukar följa med, men det krockar med min KBT. Vi får tro att han blir bra snabbt, jag blir alltid så orolig när det händer våra missar något.

Jag har haft det ganska fullt upp och jag har inte velat skriva förrän jag hade tagit mig igenom dessa dagar. Jag är verkligen tacksam att jag och min man delar på allt som ska göras och att han är den som lämnar Viggo på mornarna. Han har varit saknad ♥

Fortsatt skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.