Besök igår och KBT idag

Hej på er 🙂

Som jag skrev igår hade vi besök av en fd. arbetskompis. Vi har pratat länge om att ses, jag skulle säga till när jag orkade och igår fungerade det för båda. Så roligt 🙂

Idag har jag tagit det lugnt, fram tills det var dags att gå på KBT på eftermiddagen.

Vissa bitar känner jag mig stressad över, att jag inte greppar vad jag kan göra för att må bättre. Det är sådant som sitter djupt i mig pga. min bakgrund. Men vore det lätt fixat, då skulle jag givetvis ändrat på det för länge sedan. Försöker ha tålamod så gott jag kan.

Andra saker är jag nöjd med, att det går framåt. Jag fick beröm igen för att jag försöker hitta på mer. Som igår tex. det gav energi, hon sa att det är precis det jag behöver nu. Som man brukar säga, hoppet är det sista som lämnar oss 😉 Jag har varit där 5 gånger, det är 10 tillfällen kvar. Jag får tro att jag har kommit längre då.

Annars har det varit lite varannan natt med hostan, om jag behövt ta Cocillana eller inte. Jag klarade mig i natt, ändå fick jag upp vätska från magen. Fortsätter det så här måste jag be att få kolla upp magen. Tar dubbel dos magmedicin och ändå är jag dålig.

Imorgon har förskolan stängt, tanken är att vi ska åka till Ikea. Hoppas vi kommer iväg.

Bilder från 1 år sedan. Det förändras lite här hemma, fast jag ibland kan tycka att jag har nästan exakt lika 🙂

Hoppas ni har haft en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.