Stormigt

Hej på er 🙂

Viggo var riktigt trött när han kom hem från kalaset igår, vi försökte hålla honom vaken. Han bad om att få sin kvällsvälling och ville göra sig klar för natten. Det var lika bra, annars skulle han ha somnat med oborstade tänder. Vid 17,20 sov han i soffan ♥

I morse vaknade han ca 4,30, det var väntat med tanke på den tidiga kvällen. Jag låg och pratade med honom i drygt en halvtimme, sedan gick han in till pappa.

Jag ställde klockan på 10,15 och klev upp strax efter. Det var bra jobbat med tanke på hur slut jag känner mig. Dagen började med illamående. Magen gillar inte denna ”cocktail”, Cocillana för hostan och laxermedel för att inte bli förstoppad. Men jag gör som läkaren på lungmottagningen sagt och tar Cocillana när jag hostar nattetid.

När jag skulle gå och hämta Viggo hade skallebanken börjat smyga sig på. Jag tog tabletter och gick. Viggo var ute och lekte och sprang glatt till mig 🙂 Hemma blev han trött, men jag lyckades få med mig honom till hans rum och där började han leka.

Det blev bättre rutiner idag. Vi gick upp till hans säng och läste en bok och strax före 20 sov han. Ute blåser det storm igen, hoppas det avtar så jag kan sova. Tycker det är läskigt när det stormar så det viner i fönstren och man tror att taket ska lyfta 😉

Hoppas ni har en bra start på veckan. Solen kikade fram en stund idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.