Härlig dag

Hej på er 🙂

I morse vaknade Viggo vid 5,30, då tassade han in till pappa. Strax före 9,30 kom Viggo och väckte mig. Han var på strålande humör, skrattade och höll låda. Det tog ett bra tag innan mitt huvud hade vaknat, men upp ur sängen kom jag 😉

Min man började dammsuga nere när Viggo hade fått liv i mig. Jag gick och åt frukost. Senare när pappa och Viggo hade ätit lunch tog dom bussen ner på stan, det var roligt för Viggo. Medans moppade jag golven i lugn och ro, skönt att vi fick en våning gjord.

När dom kom hem hade solen äntligen tittat fram och vädret var skönt. Hela familjen gick ut på baksidan. Zim var nog den som var nöjdast. Jag tänkte inte ta med katterna ut, lite lerigt och nystädade golv. Men det räckte med en menande blick från Zim ♥

Viggo och pappa gick till lekparken efter ett tag. Jag var hemma med katterna så dom fick vara ute en stund till. Sedan tog vi en promenad. Känner mig riktigt nöjd med dagen. Ikväll ska vi mysa i soffan framför mello, vi har missat det tidigare lördagar.

Livskvalitet 🙂

Önskar er en härlig lördagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.