Alla hjärtans dag

Hej på er 🙂

Idag har jag pysslat om mig själv lite, tyckte det var passande på alla hjärtans dag ♥

Jag har färgat ögonbryn/fransar. När jag hade färg på ena ögats fransar la jag mig på sängen, då kom Ikoz. Han trampade mig på magen, han var jättego men hade svårt att bestämma sig för var han skulle ligga. Den platsen han till slut la sig på var kudden bredvid mig, då fick jag så klart hans svans i ögat jag hade färg på 😉

I eftermiddag hämtade pappa Viggo på förskolan. När dom hade varit hemma en stund åkte dom och handlade. Hem kom dom med denna fina bukett, det var precis dom blommorna jag hade önskat till oss. Jag och min man har 8-årig förlovningssdag idag ♥

Viggo somnade vid 19 i soffan. Får se om det blir mys framför en serie. Min man brukar oftast somna innan det knappt har börjat. Men det är förståeligt med alla dessa tidiga mornar. Viggo hade kunnat få lite sovmorgon idag, men vaknade vid 5.

Hoppas ni har en fin alla hjärtans dag ♥ Kram ♥

EDIT: Om det var någon som hann läsa toket jag skrev först, så säger jag att det var min utmattningshjärna som skrev 😉 Att Viggo hämtade pappa på förskolan var så klart inte sant. Eller att vi har 8-årig bröllopsdag, haha menade förlovningsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *