Ingen rak väg

Hej på er 🙂

Vägen jag går på är allt annat än rak och lätt. Det går upp och ner.

Jag klev inte upp när jag skulle, vilket gjorde mig frustrerad. Ett tag efter jag hade ätit frukost och druckit kaffe ville jag göra något. Jag började dammsuga övervåningen, det går ganska fort. Jag tog en paus och åt lunch, innan jag gjorde klart det sista.

Det gick bra att hämta Viggo på förskolan, otroligt skönt att jag har börjat få rutin på det.

För att jag skulle känna mig nöjd med dagen ville jag gärna gå ut på en promenad. Jag frågade om Viggo ville följa med mig, det ville han. Vi åt middag först, sedan började han med ”krånglet”. Allt möjligt var fel och han tappade humöret, tiden gick.

Skillnaden var att jag inte gav upp 😉 Visst, jag hade kunnat vänta tills pappa kom hem och gått ut en sväng själv. Men Viggo ville följa med när han väl hade lugnat sig. När vi äntligen var på väg, såg jag pappa på parkeringen så vi mötte honom. Han gick in och hängde av sig väskan, sedan tog vi en promenad alla tre. Jag är nöjd ♥

Jag får ro av att titta på fåglarna och mata dom. Sidensvansarna är en favorit och hackspetten gillar talgboll han med 🙂 Så vackra.

Önskar er en fortsatt skön kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *