Peppad

Hej på er 🙂

Efter jag hade vinkat hejdå till Viggo och pappa i morse ställde jag klockan på 10,45. Det var skönt att vila utan att ställa om klockan flera gånger. När den ringde låg jag kvar en stund och vaknade på. Jag kände mig inte lika ”misslyckad” 😉

Jag fick ett mail av en vän idag med pepp. Hon tycker att det märks att jag gör framsteg. Det kändes väldigt bra att höra, med tanke på att jag kan tycka det går för långsamt. Jag försöker ta det utifrån där jag befinner mig och göra det jag vill/kan.

Terapeuten sken upp som en sol igår, när hon hörde att jag har planer för tredje helgen i rad. Det var helt otänkbart tidigare. Det fyller på med energi och jag vet att jag kan vila efteråt. När orken tagit slut tar man bort det vi mår bra av, för att överleva ♥

Varje sak jag klarar av stärker mig, det är en härlig känsla. Till veckan har förskolan stängt en dag, förhoppningen är att familjen ska åka till Ikea då. Det vore roligt.

Solen strålade idag, det gör gott för humöret.

Önskar er en fortsatt bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.