KBT och ångest

Hej på er 🙂

Idag har jag haft en svacka med ångest.

Jag blir frustrerad att jag inte tar mig ur sängen, fast jag ställer klockan. Jag brukar kunna tänka att det har varit helg. Att vi har gjort saker så jag är nöjd, därför behöver jag vila. Men eftersom det blir lika på tisdagen, känner jag att det inte går framåt.

Det var jobbigt när ångesten inte ville släppa. Därför kändes det extra bra att jag skulle på KBT i eftermiddag. Hon sa att jag fortfarande är trött och behöver vila, att jag får ta det i små steg. Inte sikta mot månen, för att sedan knappt nå grantopparna.

En kvart åt gången tyckte hon att jag ska försöka med. Inte tänka att jag kunde kliva upp vid 9 ett tag. Jag behöver inte den här känslan av att jag misslyckas, det gör mig inte gott. Det var skönt att prata, jag mådde bättre när jag kom hem.

Tiden går, det är klart att jag kan bli stressad. I mitt huvud tycker jag att jag borde ha kommit mycket längre. Men som hon sa, jag måste ta det från där jag befinner mig nu.

Viggo har lekt med lego ikväll och han åt middag med mig 🙂 Två saker vi blir glada för, med tanke på att han är trött när han kommer hem och knappt äter något. Han hade kunnat somna. Men jag sa att det är bra om han lekte en stund, det gjorde han ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.