Lite som en björn

Hej på er 🙂

Igår var vi på 40-års firande, min mans kusin fyller år. Det var trevligt 🙂 Viggo började bli trött redan vid 18,30. Vi ville gärna stanna ett tag, så kring 19-tiden gick han och pappa och la sig i en soffa tills Viggo hade somnat. Där sov han som en stock.

När vi skulle klä på oss och gå till bilen vaknade Viggo. På vägen hem svängde vi förbi två arbetskompisar och sa hej. Jag frågade om det var ok med Viggo och han ville gå in till dom. Det blev en liten stund, innan han ville åka hem och sova. En bra kväll.

Ibland kan jag känna mig ungefär som en björn som går i och ur ide. När jag ändå är i farten vill jag försöka passa på och ta till vara på det. Sedan kryper jag in i mitt ide igen för vila och återhämtning. Det känns skoj att komma i väg på lite mer saker.

Min man påminde mig om att jag hämtade Viggo på förskolan alla dagar förra veckan. Från att ha tyckt det varit jättejobbigt, till att det går ok. En rutin för att jag ska komma ut en sväng och jag pratar lite med fröknarna. Viggo är mest glad och då flyter allt på.

Idag är jag som väntat trött, Viggo med. Även fast det blev sent igår vaknade han tidigt i morse. Så när han ville sova middag tyckte vi att det bara gör honom gott. Han är oftast helt slut när han kommer hem från förskolan om dagarna. Han behövde vila ♥

Här var vi i min mans kusins biorum och tittade på Boss baby en stund.

Önskar er en fortsatt skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.