Fredagsmys

Hej på er 🙂

Det har varit en bra dag, förutom att jag kommer ur sängen senare än önskat.

Efter jag hade ätit lunch lyxade jag till det med kaffe och semla 🙂 Så gott, semla är en stor favorit. På eftermiddagen hämtade pappa och jag Viggo tillsammans, han sa att han ville det i morse. Dom var inne och lekte när vi kom dit och Viggo var glad.

Strax efter 16 var Viggo på väg att somna i soffan. Jag busade med honom så att han började skratta, då kom han ur tröttmössan. Det får räcka med att han somnade före 17 igår och fick sova ut. Ikväll grillade min man egna hamburgare det var otroligt gott.

Dags att förflytta mig till duschen. Så får vi se om det blir någon serie sedan, på fredagar brukar min man kunna somna tidigt i soffan. Viggo sover i hans famn nu ♥

Älskar vårat sovrum och knoppbrädan på väggen som är från mammas hus är ca 90 år om jag får gissa. Det var han som byggde mammas hus som gjorde den.

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.