Nöjd

Hej på er 🙂

Idag slog den där hemska skallebanken till hårt igen.

Jag tog tabletter, gör jag det i tid kan det ta udden av det värsta. Sedan har jag i lugnt tempo med pauser dammsugit övervåningen. Den var verkligen i behov av det. Solen är underbar och den har visat sig en stund, men oj vad dammet/katthåren syns väl.

När jag kom till förskolan var Viggo ute. Han såg mig och väntade på mig vid grinden, så fick jag en kram. Väl hemma kom han på att han hade glömt en pärlplatta och ville gå tillbaka. När han inte fick det blev det kaos ett tag och allt var mammas fel.

Inte lätt med alla känslor. Efter en flaska välling och en stund med paddan blev han lugn. När han var arg sa han också att han inte ville att jag skulle hämta honom imorgon. Han sa förlåt och gav mig kramar och att han vill att jag ska hämta ♥

Jag gick upp och moppade golven, det går ganska fort. Viggo var ju nöjd i soffan. När pappa kom hem ropade han och frågade om Viggo var sopslut. Han hade somnat halvliggandes, klockan var inte ens 17. Han fick sova vidare, tror han behöver det.

Jag känner mig nöjd 🙂 Även fast jag inte mår bra, har jag lyckats göra en del. Men jag behöver pauser och fixar inte press. Jag bestämmer och gör det jag har lust med. Ikväll ska vi mysa framför en serie och äta popcorn. Varannan dag dieten 😉

Må så gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *