Röd väska

Hej på er 🙂

Idag blåser det isbjörnar. Men det var skönt med friskluft fram och tillbaka till förskolan. Viggo hade sagt att han ville att både jag och pappa skulle hämta honom så det gjorde vi. Men vi kom tydligen i fel läge, han var inte speciellt sugen på att gå hem 😉

Vi gick in på ICA en sväng och då var han som vanligt igen, skönt när det vänder fort. Han såg riktigt trött ut när han satt i soffan, därför fick han gå och bada. Bäst att passa på innan det blir för sent. Han busar för fullt om dagarna och kan somna tidigt.

Jag har letat länge efter en svart handväska med snygga detaljer, men hittar ingen jag gillar. Den jag brukar använda när jag går ut har jag haft i väldigt många år och den börjar gå sönder. Nu köpte jag en röd, snyggt att bryta av mot svarta kläder 🙂

Viggo såg min väska hängandes i hallen och lånade den, sötaste modellen ♥

Den är något större än jag hade velat ha, men den får funka 🙂

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.