Solsken

Hej på er 🙂

Underbart att solen har visat sina blyga strålar idag ♥

Min man skrev att han hade varit ut och gått en stund på lunchen, han tyckte det var skönt och sa åt mig att också gå ut. Det är en självklarhet för dom flesta, att bara gå ut. Men för mig kan det kännas som att ytterdörren väger ”bly” och är svår att öppna.

Det låter säkert konstigt om man inte har varit med om det själv. Jag är glad i alla fall, jag lyckades ta mig ut på en promenad 🙂 Efter det matade jag fåglarna. När jag kom in drack jag en kopp kaffe och sedan var det dags att hämta Viggo på förskolan.

Han blev glad när han såg mig, jag älskar sådana hämtningar. Han lekte med en av sina bästa kompisar och jag pratade med hans mamma, vi kom dit samtidigt.

Väl hemma märktes det ganska snart hur trött han var. Jag hann borsta tänderna på honom och före 18 sov han i soffan framför barnprogrammen ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *