Nya gardiner

Hej på er 🙂

Viggo och pappa spelade dator uppe igår. Dom flyttade in rottingstolen som står i vårat sovrum så båda skulle kunna sitta. ”Dom” ställde inte tillbaka efter sig 😉

I natt före 4 fick katterna fnatt. Ikoz lyckades få lös en bit från rottingstolen som han sparkade fotboll med på hela övervåningen. Mattorna flög och katterna jamade högt och sprang. Jag och Viggo vaknade, han höll för öronen tills jag sa ”Det är katterna”.

Sedan tog det ett tag för mig att somna om. Gissa vem som snusade och sov gott hela tiden. ”Vad då, har katterna busat i natt?”. I morse sov Viggo till strax efter 8. Jag var trött, men tänkte att det var lite sent att försöka somna om så jag klev upp.

Viggo har varit piggare idag, snart är han helt på banan ♥ Jag har strukit nya gardiner i eftermiddag och satt upp i köket. Med tanke på att jag skulle stryka, så var min man snäll och putsade alla fönster på insidan i hela nedervåningen. Skönt att det är gjort, bra att han har den där Kärcher 🙂 Nu ska jag duscha, sedan blir det mys.

Mammas fina assietter och fina virkade detaljer på gardinerna.

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.