Saknar solen

Hej på er 🙂

Igår ville Viggo att jag skulle natta honom, men han var lite osäker och pratade om min hosta. Jag sa att hostan är mycket bättre mot för tidigare. Vi myste och läste en bok ♥

När vi kom hem från förskolan idag var Viggo riktigt trött. Han var nära att somna vid 17, men jag pratade och tog fram bilar för att han skulle hålla sig vaken. I eftermiddag sa han glatt att jag inte hostade en enda gång när jag nattade honom igår kväll 🙂 Jag svarade att jag klarade mig hela natten utan att hosta, det var otroligt skönt.

Han somnade i soffan strax före 19 framför barnprogrammen.

Jag fick för mig att jag redan hade bloggat idag. Min utmattade hjärna tänkte på gårdagen när jag fick det gjort tidigt. Önskar att mitt minne blir bättre snart. Min man får upprepa en hel del för mig, eller rätta till surr som jag säger. Ibland blir jag förvånad själv över saker som hoppar ur munnen, sådant jag faktiskt har koll på. Det handlar om koncentrationen också, den behöver också bli bättre. Allt har sin tid, tåååålamod.

Längtar efter solen. Dagar med mörkt och grått har vi fått så det räcker nu 😉

Tycker chiffonjén som står i hallen uppe är så fin, ett riktigt blocketfynd.

Trevlig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *