Ögonbehandling

Hej på er 🙂

Redan måndag. Idag är det mörkt och grått, jag har haft lamporna på hela dagen.

I natt klarade jag mig utan hostmedicin fram till 3-tiden, då fick jag gå upp. Läkaren på lungmottagningen vill att jag tar Cocillana när jag hostar på nätterna. Hon menar att ”hosta föder mer hosta” och det har jag hört förut. Allt retar i min hals till slut.

Nackdelen är magen, som i princip alltid blir förstoppad av Cocillana. Äter katrinplommon tar medicin för att hålla igång magen. Skit kul, men vad ska jag göra 😉

Jag började behandlingen för mina ögon i torsdagskväll. Min man har hört av en annan att det skulle svida som sjutton, nästan så man inte står ut. Jag är beredd att hålla med. Tårarna rinner och huden runt ögonen blir alldeles röd och uttorkad. Såg ut som jag hade gråtit i en vecka efter två behandlingar. Undrar hur jag ser ut om tre veckor.

Men gissa om jag blir lycklig om jag blir av med denna vidriga ögonsjukdom. Dessa veckor är definitivt värt det om det fungerar 🙂 Det verkar betydligt mer effektivt i alla fall än behandlingen i augusti. Då märkte jag ingen skillnad alls och det gör jag nu.

Tulpanerna Viggo och pappa kom hem med ♥

Önskar er en fortsatt bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.