Fina killarna

Hej på er 🙂

I morse vaknade Viggo vid 6 utan att jag hostade, men strax efter började jag.

Jag fick gå och ta Cocillana i natt igen. Min man sa åt mig att ta en dos till efter dom hade klivit upp, för att jag skulle få vila. Senare kom Viggo och väckte mig ♥

Viggo och pappa har varit ute en del idag och på eftermiddagen var dom till föreningslokalen och bastade. Jag hade tänkt mig en promenad, men helt plötsligt har ljumsken börjat krångla. Vet inte om jag har lyckats sträcka mig eller vad det är.

För ca 13 år sedan hade jag problem med högra ljumsken. Jag överansträngde mig och fick inflammation, så när det kommer tillbaka får jag vara lite försiktig. Förkylningen har inte gett sig, men jag är tacksam att jag har fått en lindrigare variant 😉

Tidigare idag dammsög min man övervåningen. När dom var och bastade passade jag på att moppa golven där. Skönt att få det gjort. Jag kör med inflammationshämmande och hoppas jag kommer ut på en promenad snart, mer än att gå och hämta Viggo.

Annars lever jag på fredagen, vi hade det riktigt mysigt ♥

Fina goa killarna i fredags ♥ ♥ ♥

Önskar er en fortsatt skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.