KBT

Hej på er 🙂

Jag har blivit förkyld, men gör mitt bästa för att försöka ignorera det 😉

Dagen har varit lugn, jag la min lilla kraft på att ta mig iväg på KBT på eftermiddagen. Vi hade ett bra samtal. Nästa gång blir tredje gången, då ska vi göra en utvärdering lät det som. För att stämma av om jag ska fortsätta, vilket jag självklart vill göra.

Nu ska jag ta mig en lång dusch och ta hand om mitt hår lite. Tacksam att det finns torrschampo när man inte har orkat tvätta håret, vilket fick göra susen idag.

I morgon är planen att ha fredagsmys med middagsgäster, jag hoppas det blir av 🙂

Tycker att min Amaryllis i Viggos rum blev lite väl lång/hög 😉 Bredvid står orkidén jag har fått av mamma. Gardinerna satt i mammas farstu, jag tycker dom är fina ♥

Fortsatt skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.