Blåsväder ute

Hej på er 🙂

I morse spelade det ingen roll att jag hade ställt klockan. Dagen efter ett sjukhusbesök, så det var jag rätt inställd på. Imorgon ska jag försöka komma upp tidigare.

Jag har pysslat lite smått hemma, innan det var dags att hämta Viggo på förskolan. Dom var inne och Viggo höll på att städa i ett rum med två kompisar. Han blev glad när han såg mig 🙂 Hem cyklade han, det gick ok fast han var lite trött.

Snart ska min man och jag mysa i soffan och kika på en serie. Ikväll blir det popcorn, det äter vi oftast varannan dag. Jag älskar hemmapoppade popcorn. Såg en artikel om att det var nästan lika nyttigt som grönsaker, så jag är faktiskt nyttig också 😉

Härligt med solsken. Försöker blunda för smutsiga fönster, med avtryck från små händer och katternas nosar 🙂

Önskar er en fortsatt skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.