Ögonmottagningen

Hej på er 🙂

I morse vaknade Viggo före 6. Han har varit hemma och vilat idag. Vi ville se att magen fungerar som den ska och att han är piggare än han var i helgen.

Idag har jag varit till ögonmottagningen i en grannstad. Läkaren sa att det var ett tag sedan vi träffades senast. Jag svarade att jag hade trott det skulle ta ca 5 veckor, inte 5 månader. Hon svarade ”Ja jag med”. Dom har bra rutiner verkar det som 😉 Undrar hur länge jag hade fått vänta om jag inte hade ringt dom själv.

Blefarit, ögonsjukdomen som jag har haft i flera år är kvar. Men det visste jag redan, behandlingen i augusti hjälpte inte. Nu har jag fått nya direktiv om vad jag ska prova. Förra gången fick jag också lära mig en lång tvätt-rutin, den ska jag göra nu med två gånger/dag. Måste försöka göra den tidigare på kvällen, innan jag blir för trött.

Om jag inte är bättre i slutet av februari ska jag ringa. Då kan det bli aktuellt med en antibiotikakur, hoppas det försvinner ändå. Det vore underbart med friska ögon. Slippa att det skaver jämt, är torrt, rött, ögonvita som buktar ut och trötthetskänslan.

Ikväll har jag varit rätt slut, är inte van att kliva upp tidigt. Jag och Viggo har myst i soffan, innan det var dags för honom att ta ett bad. Sedan nattade jag honom ♥

Lånad bild. När man behöver lite pepp…

Fortsatt fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.