Solsken idag

Hej på er 🙂

I morse vaknade Viggo vid 6.

Tänk vad solsken gör underverk för humöret 🙂 Hur mycket jag än tänker att jag inte ska låta mig påverkas av vädret, så gör jag det ändå. Hela familjen har varit ute på baksidan. Viggo gungade, satt i ett träd, klippte gräset och skrämde in katterna 😉

Zim är den som är mest rädd för Viggo, han sprang in och ut flera gånger. Ikoz tyckte det var spännande under presenningen för våra utemöbler, så där var han en stund.

Viggo är fortfarande inte pigg så vi har tagit det lugnt. Vid frukost kokade pappa ägg som han målade till ”Sommarskuggan” och ”Vinterskuggan”. Jag älskar när han är kreativ med Viggo, hjärtat slår ett extra slag ♥ Innan vi gick ut byggde dom pärlplattor.

Vi har ätit en god middag, medans sov Viggo på soffan. Att han skulle somna var ganska väntat. Även om han inte rörde sig mycket ute, så tog det på krafterna.

I morgon är det dags att åka till en grannstad till ögonmottagningen. Jag hoppas på bra hjälp. Jag vill kunna gå till optikern snart, har behövt nya glasögon länge. Men med tanke på vad han säger varje gång vill jag gärna bli ”frisk” i ögonen först.

Finaste killen jag vet ♥ ♥ ♥ Trädet precis utanför oss. Mina hjärtan ♥ ♥ ♥

Önskar er en fortsatt skön söndagskväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.