Besök

Hej på er 🙂

Igår kväll tittade jag klart på filmen. Det var en fin kärlekshistoria, den var också sorglig. Mina tårar rann så mycket att min man sa att han tyckte det var synd att jag skulle bli så ledsen av en film 😉 Jag är väldigt emotionell och har lätt för att sätta mig in i känslor. Men jag hade hoppet kvar hela tiden och filmen slutade riktigt bra.

Viggo sov till 7 i morse. Han har varit hängig hela dagen och har legat kring 38 i temp.

Vi fick besök på eftermiddagen av Viggos farmor och hennes sambo. Dom var i stan och shoppade. Viggo berättade själv för farmor på telefonen att han var sjuk, så besöket var på egen risk 🙂 Det gjorde honom glad och han fikade bullar med oss.

Hoppas han mår bättre imorgon ♥ Jag vill gärna hålla mig frisk, på måndag ska jag till en grannstad till ögonmottagningen. Det är dags för återbesök. Det som skulle ta ca 5 veckor att bli kallad till har i stället tagit 5 månader. Önskar att mina ögon blir bra.

Ögoninflammationen kom tillbaka, jag har inte skrivit det tidigare. Ni kanske minns att jag var till en ganska nonchalant läkare kring jul. När jag slutade med dropparna blev jag sämre direkt. Min husläkare skrev ut nya droppar när jag träffade honom.

Allt blir nog bra… till slut 😉 Dags att ta en dusch sedan ska vi titta på en serie 🙂

Ljusmys i mörkret, regnet smattrar utanför. Svårt att fota mot en TV.

Önskar er en fortsatt härlig lördagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.