Viggo ur form

Hej på er 🙂

Idag har jag hämtat Viggo på förskolan igen.

Han kom och gav mig en kram direkt. Fröknarna sa att han inte har varit i form. Han hade sagt att han frös, det gör han sällan och han var blek. Då trodde dom att han höll på att bli sjuk, men han hade ingen feber. När det var lunch åt han nästan inget och han brukar äta bra där och inte vara rädd att prova tex. nya grönsaker mm.

Jag sa att jag tror det beror på att han inte har bajsat varken igår eller idag. Han gnällde över magen igår, men det gör han emellanåt så det är svårt att veta. Ibland kan han säga så när han är hungrig. Hoppas verkligen att han gör sina behov imorgon bitti och att han/vi får vara friska ♥ Han somnade 19,15 och imorgon får han sova lite längre ♥

Min fina betydelsefulla orkidé, som jag fått av min mamma för många år sedan ♥

Fortsatt skön kväll till er.

2 svar på ”Viggo ur form

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.