Tulpanens dag

Hej på er 🙂

Jag har varit väldigt trött idag, gårdagen blev nog som en urladdning.

Min man har varit i Stockholm och jobbat idag. Jag hämtade Viggo på förskolan, när jag kom dit satt han och ritade. Han var inte sugen på att sluta och humöret var inte på topp. När vi väl hade fått på ytterkläderna och skulle ta på skorna, då fick jag en kram och en puss på kinden. Han berättade att han var sur för att han var trött och ville rita.

Förstår att han ville göra klart och sa att det är en dag imorgon med. Skönt när det går över fort och att han kan sätta ord på sina känslor. Hemma märktes det att han skulle somna tidigt. Han åt bara någon tugga fast det var pannkaka, glass och sylt.

Efter maten var det lika bra att borsta tänderna och gå på toa, vid 18 hade han somnat i soffan ♥ Han sover oroligt och gnäller emellanåt, hoppas verkligen att han håller sig kry. Nu har min man kommit hem, dags att ta en dusch och sedan titta på någon serie.

Hoppas ni har en bra kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *