KBT-terapi

Hej på er 🙂

Natten bjöd inte på mycket mer sömn och i morse ville Viggo kliva upp en timme före det var dags. Jag ”underhöll” honom i 45 minuter, så att pappa fick sova.

När vi sa hejdå frågade Viggo om jag kunde hämta honom på förskolan ♥ Jag berättade att jag skulle till doktorn så att pappa fick hämta honom. Jag har varit på mitt första KBT samtal, det var tufft känslomässigt. Vi pratade mest om min bakgrund, vad som har fått mig dit jag är. Jag hann nämna lite vad jag behöver hjälp med, 45 minuter går fort.

Jag har mycket med mig i bagaget som har format mig, saker som sitter djupt. Jag har bearbetat det som hänt genom livet, men efter att mamma gick bort har vissa bitar kommit upp till ytan. Det blev alldeles för mycket för mig, jag kunde inte längre hålla balansen. Det är inte många som vet vilka trauman jag har varit med om.

Min önskan är att försöka hitta MIN väg framåt. Vet att det kommer ta tid och att vi inte hinner bli klara på 15 träffar. Det sa hon med, hon ska försöka bena ut vad vi ska ha fokus på. Det är den hjälp jag får, jag hoppas och tror det blir bra, en början.

I eftermiddag åkte vi till min favoritblomsteraffär. Viggo tittade på sköldpaddorna och jag köpte tulpaner och två engelska pelargoner. Brukar sällan lyckas med dessa pelargoner, speciellt så här tidigt. Köper dom och är glad så länge dom blommar 🙂

Bilder från 18 januari förra året. Önskar det såg ut så här nu 🙂 ♥

Fortsatt fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.