Solsken

Hej på er 🙂

I natt hade jag riktigt svårt att somna, undrar om det berodde på fullmånen.

Jag la mig på mage för att jag gillar att sova så. Den här gången hann jag inte resa mig upp innan jag hade fått vätska i munnen från magen. Då gav jag upp och hämtade mobilen och tittade på Instagram, det är ytterst sällan jag tar med den i sovrummet.

Ganska väntat att jag inte skulle komma upp då klockan ringde i morse 😉 Imorgon går det nog bättre, efter en natt med förhoppningsvis mer sömn.

Idag har jag hämtat Viggo på förskolan. Han såg mig långt mycket tidigare än jag såg honom, dom var ute och lekte 🙂 Hämtningen gick lätt och han har varit glad och go hela em/kvällen. Jag bara älskar när han är på så strålande humör ♥

Mitt sinne har varit lättare idag. En mysig kväll igår och solsken idag gjorde mig gott. Viggo och pappa badar och jag ska strax gå och hänga tvätten.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.