Stark-skör

Hej på er 🙂

I morse vaknade Viggo vid 6. Det har varit full fart på honom hela dagen, men kring 16,30 somnade han i soffan när han tittade på TV ♥

Den senaste tiden har jag haft svårare att skriva. Ett inlägg kan ta mig timmar att få till. Jag kan börja mitt på dagen, ändå är det inte klart och publicerat förrän på kvällen.

Jag tycker om att skriva och vill ha ett levande språk. Försöker därför att inte använda samma ord allt för många gånger. Men huvudet är så trött, jag kan upptäcka i efterhand att jag ändå har upprepat samma ord, utan att jag ens reflekterat över det 😉

Den senaste veckan sög musten ur mig och mina reserver är låga. Det har varit tufft, jag går igenom långt mycket mer än jag skriver. Igår var jag inte i form, det var som att känslorna var utanpå kroppen och gråten satt i halsen. Jag kämpar så gott jag kan.

Idag har vi haft en bättre dag 🙂 Viggo har varit glad och go. Jag lyckades peppa upp mig själv en del. Vi har städat nere tillsammans. Jag moppade golven i lugn och ro när Viggo och pappa var och handlade. Äntligen doftar det gott av såpa.

Nu ska jag avrunda och ta en dusch. Sedan är tanken att vi ska titta på någon serie ♥

Längtar efter nya blommor. Fejk-blommorna har jag bara som reserv 😉 (orkidéerna)

Fortsatt skön söndagskväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.