Känslig mage

Hej på er 🙂

I morse ville Viggo kliva upp 5,30. Så på eftermiddagen blev han trött 😉

Min mage är ur form. Läkaren på lungmottagningen ville att jag skulle prova ändra lite gällande min magmedicin. Tidigare har jag tagit två tabletter på morgonen. Hon sa att jag ska ta en på morgonen och en på kvällen, (alternativt båda på kvällen.)

Orsaken till det är att jag vaknar på nätterna av att jag är på väg att få upp vätska i munnen, trotts att jag tar maxdos. Min husläkare tror att jag har bråck på magmunnen, något man ogärna opererar. Han har sagt att jag skulle fortsätta med magmedicinen tills jag hade träffat läkaren på lungmottagningen, för att se vad jag fick för råd där.

Helst ville jag sluta med denna medicin, men som det är råder läkaren mig att fortsätta. Min känsliga mage reagerade, men det var ganska väntat. Tur att jag valde att ta en tablett på morgonen och en på kvällen, annars har den väl fått en rejäl chock. Omställningen har gjort att jag bajsar slem och mår illa. Hoppas det ger sig fort.

Idag har min man städat ut julen. Jag har plockat jag med, men det var han som bytte ljusstakar/stjärnor mot vanliga lampor och packade ihop julgranen. Vi har varit ute i blåsvädret en sväng idag. Viggo och pappa gick före och lekte i en lekpark i närheten. Ett tag senare gick jag dit, det var skönt med luft även fast det stormar 🙂

Viggo sover på soffan, han somnade ca 19,30 ♥

Önskar er en fortsatt mysig lördagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.