Hemsk huvudvärk

Hej på er 🙂

Gårdagens läkarbesök och provtagning känns verkligen på idag. Sedan är jag inte direkt van att kliva upp vid 5 längre.

När jag hade vinkade hejdå till Viggo och pappa i morse, struntade jag i att ställa en klocka. Jag trodde inte då att jag skulle ta mig ur sängen först vid 13-tiden. Men det visar bara hur tufft det var för kropp och knopp igår. Vaknade med migrän och värk.

Jag tog två tabletter till min ”frukost”, dom hjälpte inte. Tog två till efter 2 timmar, det tog udden av det värsta. Tanken var att jag ensam skulle hämta Viggo på förskolan.

När min man kom med bussen följde jag med till förskolan. Jag fokuserade på att gå in till Viggo och sitta en stund för att se vad han lekte med. Pappa packade ihop Viggos saker inför helgen och hjälpte honom med kläder. Jag hade stannat hemma, om det inte vore för att Viggo ville att jag skulle hämta honom. Vi hade pratat om det ♥

Ikväll har min man gjort hemmagjord pizza 🙂 Det var gott, perfekt middag för mig. Innan hade jag bara lyckats få i mig min sena frukost. Efter middagen har jag suttit med min nacke/rygg-massage-apparat, den används flitigt. Hoppas värken ger sig.

Önskar er en fortsatt mysig fredagskväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.