Läkarbesök

Hej på er 🙂

Det jobbiga samtalet i fredags var med hälsocentralen. Jag och min läkare har kommit överens om att det alltid ska komma en kallelse till mig, när sjukskrivningen är på väg att löpa ut. Det gjorde det inte denna gång, därför ringde jag och frågade i fredags.

Sköterskan jag pratade med sa att så fungerar det inte och att min läkare inte hade någon ledig tid på ca två veckor. Stressnivån steg och den här gången blev jag rätt upprörd i telefon över att sköterskorna ger olika information. Det har hänt förut.

Jag förklarade att det är så det har fungerat för mig under hela min sjukskrivning. Jag frågade efter min läkares sköterska, men han hade slutat fick jag till svar. Bad henne lämna ett meddelande till min läkare som inte var där i fredags och även att hon skulle ge det vidare till en sköterska som skulle finnas där igår (hon var ledig)

Vid 15,40 när jag var på väg till mammografin igår ringde min läkares nya sköterska. Jag fick en tid idag klockan 11,00, tack för det och jag kunde pusta ut.

Min läkare hade tänkt när han hörde att jag blivit drabbad, att det var fel person att råka ut för det. Dom hade tydligen något strul med väntelistor. Men nu är det bakom mig. Imorgon ringer klockan vid 5. Dags att ta tåget till lungmottagningen.

Dags för popcorn och lite TV, innan det är dags att krypa ner i sängen och hoppas på välbehövlig sömn. Pirrar en del i magen inför morgondagen 🙂

Fortsatt skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.