Mammografi

Hej på er 🙂

Idag har jag inte mått speciellt bra, jag har varit spänd och orolig. Skriver mer om det imorgon. Under helgen har jag försökt sysselsätta mig, för att få positiv energi och tänka på annat. Idag har jag fixat lite hemma, i stället för att bara sitta och grubbla.

I eftermiddag hade jag tid för mammografi. Det är i alla fall något som går snabbt och smidigt vilket jag är tacksam för 😉 Klart på ca 5 minuter.

Ögonmottagningen har ringt mig idag. Jag var dit på våran bröllopsdag den 19 augusti. Jag skulle bli kallad till återbesök efter några veckor(?). Förra veckan ringde jag och lämnade ett meddelande så dom skulle kontakta mig. Mina ögon är inte bra.

Förklaringen till att jag inte hört något var: ”Det måste ha blivit något fel”. Det känns som att man måste vara ”frisk” och orka ligga på. Gör du det så får du förtur, det verkar inte bättre. Jag fick en tid den 20 januari. Det är en del inbokat denna månad.

Viggo var förväntansfull i morse, äntligen förskolan efter nästan en månad hemma. Han kom hem glad och visade att han hade fått ett paket av tomten. Jag trodde att han skulle vara trött, men han har lekt och varit go hela kvällen. Vid 19,30 somnade han ♥

Det blev Ikoz, sol och lite inredning. Han har nog känt av min oro och varit troget vid min sida ♥ Jag är så tacksam för min fina vän ♥

Hoppas ni har haft en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.