Solsken och besök till gammelfarmor

Hej på er 🙂

Idag har vi haft solsken. Vid 12,30 följde jag med Viggo ut på baksidan, vi var ute en timme och lekte. Skönt med friskluft, jag kände mig nöjd.

På eftermiddagen åkte vi till gammelfarmor och fikade. Viggo gav henne en ny kalender för 2020 med bilder på honom, en liten tradition som vi har skapat 🙂

Viggo bytte om till go pepparkaksgubbe när vi kom dit. Han hade med sig en liten bil som han körde till gammelfarmor på bordet, så fick hon köra tillbaka den. Han sa att hon måste köra rakt, för det fanns bit-blommor som kunde ta bilen annars. Det var hans händer som ”gapade” om bilen körde snett. Ideér han fått i från ett TV-spel.

Imorgon ringer klockan tidigt för mina killar, det blir ovant ♥

Den goaste jag vet ♥

Hoppas ni har haft en skön och fin trettondag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.