Bra dag

Hej på er 🙂

Det var några ord som fastnade hos mig igår. En kvinna skrev på Instagram ”Gör något för dig själv, det är du värd”. Det blev en längre sångstund än jag hade trott 😉

Min man frågade om vi skulle titta på våran serie. Men jag kände att det är sällan jag tar mig tiden att sjunga, men det är så klart inte huvudorsaken. Jag började försiktigt, rösten är inte vad den har varit. Hostan gör verkligen inte stämbanden gott.

Efter en stund lät det ändå ok tyckte jag, då blev jag glad 🙂 Men som några vänner som har hört mig förut sa, så är jag hård mot mig själv. Jag vet hur jag kan låta. Min man blev trött och gick och la sig till slut. Jag var i min egen bubbla ett tag till.

Innan fick jag hjälp att spela in mig. Jag hade inte dom bästa förutsättningarna. Min bärbara dator spelade låten med min favorit Madonna och på tangentbordet låg min mobil och spelade in. Vi kanske kan ordna bättre inspelningsmöjligheter framöver.

Det känns att jag sjöng igår. För att försöka beskriva det är det som att jag har en liten boll på vänster sida i svalget och jag är spänd. Jag ber för att jag ska slippa välja mellan att sjunga eller prata inom en snar framtid och att jag kan prata utan besvär.

Idag har vi haft en bra dag. Viggo och pappa har varit i lekparken och lekt, sedan tog vi en promenad tillsammans. I eftermiddag fick vi besök av min kusin med man och deras två tjejer. Viggo tycker om tjejerna mycket, han var ivrig att få visa dom en massa i sitt rum. Vi fikade och pratade, en trevlig och bra eftermiddag.

Den här orkidén fick jag av mamma för många år sedan. Jag har aldrig lyckats ha en orkidé så länge. Lagom till alla hjärtans dag blommade den och lagom till jul. Det känns som hon har ett finger med i spelet ♥ Jag är sååå rädd om denna ♥

Önskar er en fortsatt skön söndagskväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.