Storm och nervryckningar

Hej på er 🙂

Tredje dagen i rad med storm, vilket inte lockar mig utomhus 😉 Viggo och pappa har varit ute i alla fall. Jag har 1 grad högre i temp än jag brukar även idag. Gissar att gårdagen stressade mig, jag har fått nervryckningar under munnen.

Ikväll gick Viggo och pappa och bastade. Medans myste jag till det med massor av levande ljus och fika 🙂 Viggo är uppmärksam och sa ”Ååå vad fint du har gjort det” när han kom hem. Underbara goa killen min, det är roligt att han ser sådant ♥

Viggo sover för natten, min man tittar på paddan och jag lyssnar på musik. Känner att jag behöver musik och kanske försöka sjunga lite, det är terapi för min själ.

Önskar er en fortsatt härlig lördagskväll 🙂

2 svar på ”Storm och nervryckningar

    • Ja det vore en dröm 🙂 Den tanken har jag haft i väldigt många år. Men pga att rösten inte har hållit för både jobb och sång, har det inte blivit av. Senare åren har jag fått välja om jag ska prata eller sjunga och periodvis kan jag inte ens prata i den utsträckning jag vill/behöver. Jag hoppas jag kommer dit 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.