Upprörd

Hej på er 🙂

I natt var det svårt att sova. Det stormade rejält så det ven i fönstren. Viggo tyckte nog det var otäckt, såg att han höll händerna för öronen emellanåt ♥

Jag vet inte vad det är min kropp kämpar emot. I över en månads tid har jag till och från haft förhöjd temp och sjukdomskänsla. Jag hade en tanke om vad jag ville göra idag, men efter ett väldigt jobbigt telefonsamtal var jag så urladdad att jag grät.

Som jag skrivit många gånger så berättar jag långt ifrån allt här, men ibland kan jag nämna att något jobbigt har hänt. Min man sa en sak som stärkte mig, att jag inte är långsint som han är. Jag har lättare att släppa saker, även om dom påverkar mig.

En av mina bästa vänner har i många år kallat mig för ”Du tappre krigarkvinna”. Det tänker jag på ibland, samtidigt som jag önskar att jag slapp kämpa så mycket 😉

Ikväll fokuserar jag på annat och hoppas att saker och ting löser sig. Jag ska ta en sen dusch, sedan ska vi titta på våran serie. Det blir bra.

Bilder från 1 år sedan idag. Det ändras en del fast jag inte alltid tro det 🙂

Fortsatt mysig fredagskväll till er.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.