Fler bilder från nyår

Hej på er 🙂

Här kommer det fler bilder från nyårsafton.

När jag äntligen hade fått av mig mysbyxorna, på med festsminkning och en klänning, ville jag passa på att ta några bilder och dela dom här 😉 Att sminka är och har alltid varit ett av mina största intressen. Något som med tiden inte har fått samma utrymme, av naturliga skäl. Då är det extra skoj dom få gånger jag piffar mig lite extra.

Idag har det blåst hela dagen, får erkänna att jag har hållit mig inne. Min energi har varit väldigt låg. Mer ork till imorgon önskas, jag har något jag gärna vill göra ♥

Nu ska jag gå och hämta min skål med popcorn. Vi ska mysa ner oss framför en serie vi nyligen har börjat titta på. ”The witcher”, kanonbra än så länge 🙂

 

Fortsatt skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.