God fortsättning

God fortsättning 🙂

Vi hade en bra nyårsafton. Jag hade förhöjd temp och kände mig ur form. Men bestämde mig ändå för att krypa ur mysbyxorna, sminka mig och ta på mig en klänning. Jag hade köpt så snygga kläder till Viggo och ville gärna matcha honom.

Till förrätt åt vi skagentoast, min favorit. Sedan väntade vi med huvudrätten. Vi drack kaffe och jag åt en biskvi som min man gjort i långpanna. Det var tänkt till mitt kalas som inte blev av. Middagen var en annan favorit, plankstek. Gott, han kan min man.

Även fast jag var trött så höll jag mig vaken. Vid 12-slaget skålade vi i lite bubbel. Efter det gick vi och la oss. I morse/idag kom jag ur sängen vid lunchtid, inte vad jag tänkt mig. Min man väckte mig inte, han vet att det kan ta timmar för mig att somna.

Ni som har följt mig vet säkert att jag brukar göra en årsresumé. I år har jag inte gjort det (än), vi får se om det blir någon senare. Jag har inte satt mig ner och börjat skriva, det tar ett bra tag att göra det. Jag har försökt lägga min energi på familjen ♥

Jag älskar att fota och skriva, det kommer oftast helt naturligt. Börjar jag bara, brukar fingrarna knappra på tangenterna och det liksom rinner ur mig som vatten.

Det jag kan säga om 2019 är att jag mer än gärna lägger det bakom mig. Året då livet sattes på paus, det är så det har känts. Jag har fortsatt varit mycket sjuk. Jag önskar mig ett starkt, friskt och bra 2020. Det är dags för revansch tycker jag.

Årets första dag har bjudit på plusgrader, vindstilla och sol. På eftermiddagen var himlen vacker. Rosa min favoritfärg, det tar jag som ett positivt tecken 🙂 Vi tog en promenad tillsammans, Viggo cyklade och min man och jag gick.

 

Önskar er en fortsatt fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *