Plusgrader och regn

Hej på er 🙂

Vid 3,30 kom Ikoz och väckte mig, han ville mysa. Ca 4,15 gick Zim på lådan och före 6 vaknade Viggo. Jag sa att det var tidigt och som tur var somnade han om till klockan var nästan 9, skönt 🙂 Jag var trött, men bestämde mig för att inte somna om igen.

Det var bra att Viggos farfar hade koll på vädret så att vi åkte madrass och snowracer igår. Idag har det regnat och varit plusgrader. Isigt, halt och inte alls lika skoj. Jag har bara varit inomhus idag, har inte haft speciellt mycket ork.

Julen har varit bra och vi har hunnit träffa dom flesta av våra nära och kära. Även om det är roligt och ger energi så blir jag enormt trött. Den mindre trevliga ”baksmällan” kom idag. Humöret har varit lite svajigt och mitt tålamod har inte varit lika långt 😉

Är glad att vi har lyckats städa idag. Min man har dammsugit hela huset och jag har moppat golven nere och tvättat en maskin tvätt. Där emellan har jag behövt andrum. Ikväll gick Viggo och pappa och bastade. Jag uppskattade lugnet, att det var tyst.

Bilder från förra året, så får det gärna se ut snart igen 🙂

Fortsatt skön söndag till er.

(För dom som inte redan vet, ett förtydligande. Baksmälla, betyder inte att jag har druckit. Det har med utmattningen och att jag är HSP att göra)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.