Roligt med snön

Hej på er 🙂

I morse kom Viggo upp till mig i sängen strax före 10.

Han ville visa legot han och pappa hade byggt. Medans Viggo var med mig hörde jag att min man pratade i telefonen. Vi fick veta att Viggos farfar och vovve skulle komma hit någon timme senare och åka madrass och snowracer med oss.

Vi hade roligt i backen. Jag åkte madrass med min man också, det var extra skoj. Vi fick rejäl fart av tyngden, han bromsade med fötterna så jag fick snö i hela ansiktet 😉

Jag har inte mått något vidare, men det var skönt med friskluft. Lättillgängligt att bara klä på sig och gå en kort bit för att åka. Efter ett tag blev farfars vovve frusen, vi gick in och fikade 🙂 Katterna var uppe, vi stängde barngrinden som vi fortfarande har kvar.

Brukar tänka på vad psykologen sa, att jag nog får försöka göra saker fast jag inte mår helt bra. Det är alltför ofta som jag är hängig/sjuk/trött. Det känns lite som att livet sätts på paus. Livet pågår, men jag deltar inte. Jag är glad att jag gör det något mer nu.

Mina killar har åkt och handlat. Jag tänker passa på att ta en lång varm dusch.

Önskar er en fortsatt härlig lördag.

2 svar på ”Roligt med snön

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *